Информация

Нашият основен фокус е върху това да създадем съвместно работещо сътрудничество с нашия клиент, да разберем детайлно неговите нужди и да предложим най- доброто модно решение. Основната ни цел е да осигурим на нашия клиент отлично модно облекло, съответстващо персонално за отделния клиент.

Доставката на избраната стока/и се извършва на територията на България чрез куриерска фирма Спиди.

Поръчки потвърдени до 15:00 ч. се изпращат в рамките на работния ден. Потвърдените след 15:00 ч. поръчки се изпращат на следващия работен ден.

Стойността на доставката не е включена в цената на стоката. Същата се начислява допълнително към сумата на покупката.

Стойността на доставката на територията на страната е:
За суми до 100 лв според тарифата на фирма Спиди.
За суми над 100 лв доставката е безплатна.

Когато пратката е с Наложен платеж/НП/ потребителят получава SMS, в деня на доставката, в който е упомената товарителницата и сумата за НП.  В случай, че куриерът не открие потребителя  на посочения адрес се свързва с него на посочения телефон, за да уточни деня на доставка. Моля да имате предвид, че не може да гарантираме доставка в същия ден, в случай, че вече веднъж сте били посетени.

Когато пратката е с плащане по банков път в случай, че куриерът не открие потребителя  на посочения адрес се свързва с него на посочения телефон, за да уточни деня на доставка. Моля да имате предвид, че не може да гарантираме доставка в същия ден, в случай, че вече веднъж сте били посетени.

Избраните стоки могат да бъдат заплатени на доставчика чрез „наложен платеж” и банков превод.

Наложен платеж

При този вид плащане, плащането на цената се извършва в брой, на куриера, при получаване (доставяне) на поръчаната стока.

Банков превод

Стоката се изпраща след получаване на плащането.

Съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителя клиентът има право да върне закупената стока в рамките на 14 дни / календарни/ от датата на получаването й при спазени следните условия:
Фабричният вид на стоката не е нарушен, стоката не e използвана, всички фабрични етикети не са повредени или премахнати;
Представен е официален данъчен документ за покупка – касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура;
Клиентът е длъжен да заплати разходите по връщането на стоката, включително транспортни разходи и др. куриерски или банкови такси, свързани с възстановяването на платената цена за покупката. Клиентът има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е отразена в документа за покупка.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

stardust.fashion е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни. stardust.fashion гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите в процеса на регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, упълномощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. С ползването на интернет страницата stardust.fashion, ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема употребата на „бисквитки“ от stardust.fashion, които помагат за предоставянето на по-качествена услуга. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до stardust.fashion, чрез страницата ни „Контакти„.