Мъжки парфюми

12 Products

 • 30.00 лв.

  ВОДОЛЕЙ
  Артистичният знак на Водолея обича Орхидеята, плодовете, жасмин, кипарис и кардамон.
  В мъжкия парфюм смело се откроява Орхидеята, която има тамяново мускусно усещане на Ориенталски аромат

  Опции
 • 30.00 лв.

  Това е първата и една от най- силните зодии
  ОВЕН
  За него е важно да има ярък, топъл, интензивен и разпознаваем аромат.
  Овенът обича силните и ярки аромати. Неговите съставки са основно канела, подправки, амбър, мускус, тонка и карамфил. Парфюмът на мъжът Овен един от най- мощните и тежки аромати и е съставен точно от тях но с добавка на кожа, кафе и дърво, а за загадъчност лека нотка на тонка и роза.
  Аромътът се определя като Ориенталски, дървесен, пикантен, шипров.

  Опции
 • 30.00 лв.

  РАК
  Ароматите на тази зодия трябва да са мощни, сладки, дълбоки и интензивни. Няма как да впечатлиш Рак с лек аромат, защото неговите сетива се нуждаят от силно събуждане. Точно затова в мъжкият аромат едни от най-събуждащия. Връхните нотки са мед и пипер; средните нотки са здравец, елеми и индийско орехче; базовите нотки са тамян, ветивер, кедър от Вирджиния, мускус, боб тонка и пачули. ванилия, касис, жасмин, гардения и ирис.

  Опции
 • 30.00 лв.

  КОЗИРОГ
  Не може да бъде залъган с една основна съставка. Земен знак, който съчетава в себе си цветя, дървесни аромати и плодове. Топло чувствен сладникав аромат би му отивал най- много, но задължително с добавка на зелен аромат като кедър и кипарис.
  За мъжът парфюмът напомня планинска свежест съчетана с цвят и мускус. Кедър, бор, дърво и сладката мускусно ванилова нотка са съчетани в земно топла композиция

  Опции
 • 30.00 лв.

  Зодията, чието внимание се задържа най- трудно е
  БЛИЗНАК
  Това прави изборът на аромат доста труден.
  При нея има голям избор от лавандула и босилек до нарцис и роза с добавка за плътност на сандал кедър и тамян. Проблемът е, че претенциозният Близнак не обича нищо натрапчиво, а предпочита деликатното съчетание на всичко това.
  Мъжкият парфюм е с връхни нотки на бор и босилек, средните са лавандула, мента, розмарин и кедър, а базовите са пачули, кориандър и боб тонка

  Опции
 • 30.00 лв.

  ЛЪВ
  Неговите отличителни черти са лидерство, ярка индивидуалност и ясна и категорична позиция. Точно затова и ароматът на Лъвът трябва да е такъв. Огнен знак, който харесва лукса и неговите оттенъци. За мъжът Лъв връхните нотки са портокалов цвят и мандарина; средните нотки са Тубероза, Иланг-Иланг и Агаве; базови нотки са ванилия, сандалово дърво, бял мускус и кедър.

  Опции
 • 30.00 лв.

  ВЕЗНА
  Може да хареса всеки тип аромат. За разлика от дамският аромат тук се залага на малина, шафран и жасмин като топ нотки, в средата се отварят ароматите на мащерка и мед а в края основата е на кожа и дървесни нотки.

  Опции
 • 30.00 лв.

  Нежните и чувствени
  РИБИ
  Харесват финото и нежно ухание. То може да съчетава много разнородни съставки като кардамон, ананас, теменужка, перуника, жасмин и тамян, но всички трябва да са деликатно композирани за да не дразнят възвишения нос на Риба.
  Мъжкият аромат е с кожа, бриз, хвойна, дървесен, теменужка и кардамон

  Опции
 • 30.00 лв.

  СТРЕЛЕЦ
  Неговият дух и харизма няма как да останат в сянка на другите два огнени знака. Един труден избор предвид това, че съчетава всичко мощно в себе си, но по- неясни композиции биха го подразнили.
  Ванила, ууд, захар, тамян, кардамон, сандалово дърво и мускус са в сладко тежкия, ориенталски аромат за мъжът Стрелец

  Опции
 • 30.00 лв.

  СКОРПИОН
  Харесва цялата цитрусова гама като, грейпфрут, лимон, бергамот, фрешови съставки като бор и кедър и малко жасмин, тамян или пачули. Заради елемента въздух в мъжкия парфюм има тамян и смола.

  Опции
 • 30.00 лв.

  ТЕЛЕЦ
  Зодията, която обича лукса и скъпите придобивки. Тя е земен знак и в нейните съставки присъстват цветно земни аромати. В мъжкият Връхните нотки са лавандула, бергамот, лимон и босилек; средните нотки са ябълка, канела, карамфил и здравец; базови нотки са ванилия, мускус, пачули, лабданум, дъбов мъх и кедър.

  Опции
 • 30.00 лв.

  ДЕВА
  Зодията на чистофайника. Всеки аромат, който отдалечава девата от идеята за чисто и свежо не е добра идея. Земен знак, който харесва зелени и земни аромати, зюмбюл, сандал и дървесно ухание.
  За мъжът Дева Връхната нотка е мандарина, средна нота е Тубероза, риган, пипер и бергамот, базова нота е сандалово дърво и пачули.

  Опции