Дамски парфюми

12 Products

 • 30.00 лв.

  ВОДОЛЕЙ
  Артистичният знак на Водолея обича Орхидеята, плодовете, жасмин, кипарис и кардамон.
  В мъжкия дамският парфюм връхните нотки са портокал, бергамот и лимон; средните нотки са микс от плодове, базови нотки са бял мускус, кехлибар и ванилия.

 • 30.00 лв.

  Жената ОВЕН, не се различава много от мъжът. За нея също е важно да има ярко присъствие.
  Тя обича силните и ярки аромати. Нейните съставки са смирна, подправки, амбър, мускус, тонка и карамфил. Парфюмът на жената Овен един кожено флорален и в допълнение има масло от ирис, масло от фракция ветивер, акорди от кожа
  Аромътът се определя като Ориенталски, дървесен, пикантен, шипров.

 • 30.00 лв.

  РАК
  Ароматите на тази зодия трябва да са мощни, сладки, дълбоки и интензивни. Няма как да впечатлиш Рак с лек аромат, защото неговите сетива се нуждаят от силно събуждане. Женският аромат е сладък, топъл и тежък. Основните нотки са кайсия, индийско орехче, жасмин и кардамон; средните нотки са мед, мимоза, жасмин Самбак и кедър; базови нотки са Тютюн, Шафран, Киприолово масло или Нагармота, Ванила и Мускус.

 • 30.00 лв.

  КОЗИРОГ
  Не може да бъде залъган с една основна съставка. Земен знак, който съчетава в себе си цветя, дървесни аромати и плодове. Топло чувствен сладникав аромат би му отивал най- много, но задължително с добавка на зелен аромат като кедър и кипарис.
  За жената връхните нотки са кокос, круша и Бергамот; средните нотки са Турска роза, Agarwood (Oud) и тамян, базовите нотки са ванилия, кехлибар и дървесни нотки.

 • 30.00 лв.

  Зодията, чието внимание се задържа най- трудно е
  БЛИЗНАК
  Това прави изборът на аромат доста труден.
  При нея има голям избор от лавандула и босилек до нарцис и роза с добавка за плътност на сандал кедър и тамян. Проблемът е, че претенциозният Близнак не обича нищо натрапчиво, а предпочита деликатното съчетание на всичко това.
  Женският парфюм е с връхни нотки на малина и бергамот; средните нотки са шафран, османтус, роза, ирис и жасмин; базовите нотки са кожа, корен от ирис, сандалово дърво, мъх и пачули.

 • 30.00 лв.

  ЛЪВ
  Неговите отличителни черти са лидерство, ярка индивидуалност и ясна и категорична позиция. Точно затова и ароматът на Лъвът трябва да е такъв. Огнен знак, който харесва лукса и неговите оттенъци. За жената Лъв връхните нотки са африканско портокалово цвете и мандарина; средните нотки са гардения, тубероза, жасмин и подправки, базовите нотки са боб Toнka, мускус, сандалово дърво и дървесни нотки.

 • 30.00 лв.

  ВЕЗНА
  Може да хареса всеки тип аромат. Една от отличаващите цветни съставки при нея е момината сълза. Няма някой, който да не харесва това цвете и именно за това то е основният състав на дамският аромат. Другите съставки единствено придават мекота и топлота на парфюма, но основното звучене е основно Момина сълза.

 • 30.00 лв.

  Нежните и чувствени
  РИБИ
  Харесват финото и нежно ухание. То може да съчетава много разнородни съставки като кардамон, ананас, теменужка, перуника, жасмин и тамян, но всички трябва да са деликатно композирани за да не дразнят възвишения нос на Риба.
  Връхните нотки на женския аромат са касис, портокалов цвят, лимон и бергамот; средните нотки са Османтус, Нероли, Магнолия и Циклама, базовите нотки са ветивер, кедър, мускус, кехлибар и сандалово дърво.

 • 30.00 лв.

  СТРЕЛЕЦ
  Неговият дух и харизма няма как да останат в сянка на другите два огнени знака. Един труден избор предвид това, че съчетава всичко мощно в себе си, но по- неясни композиции биха го подразнили.
  Връхните нотки на дамският избор са круша, ангелика, касис, мандарина, розов пипер и карамфил; средните нотки са тубероза, жасмин, нероли и роза; базови нотки са ванилия и бял мускус.

 • 30.00 лв.

  СКОРПИОН
  Харесва цялата цитрусова гама като, грейпфрут, лимон, бергамот, фрешови съставки като бор и кедър и малко жасмин, тамян или пачули. В дамския аромат връхната нотка е Цитруси, средна нота е мускус, базова нота е Ambroxan.

 • 30.00 лв.

  ТЕЛЕЦ
  Зодията, която обича лукса и скъпите придобивки. Тя е земен знак и в нейните съставки присъстват цветно земни аромати и е добавена кожа за луксозно усещане, а като основен акорд за женският парфюм са съчетани два вида Роза. Връхните нотки са праскова, мандарина, тофи и грейпфрут; средните нотки са дамаска роза, роза Taif, пачули и виолетка; базовите нотки са мускус и мъх.

 • 30.00 лв.

  ДЕВА
  Зодията на чистофайника. Всеки аромат, който отдалечава девата от идеята за чисто и свежо не е добра идея. Земен знак, който харесва зелени и земни аромати, зюмбюл, сандал и дървесно ухание.
  За жената Дева основната нотка е зюмбюл и ирис и леко усещане за сапун в базовото ухание. Изявено цветно- чист аромат