Любимите аромати на всяка зодия

Астрологията предоставя много любопитна информация за различни аспекти от нашия живот – както за чертите от характера и особеностите на личността ни, така и за талантите и интересите ни. Ако сте от хората, които следят с любопитство тези теми, несъмнено ще ви заинтригува кои са подходящите аромати за вас според зодиакалния знак. Вижте кои са ароматите за всяка зодия.

Всяка зодии харесва определен аромат. Венера в зодиакалните знаците показва какво харесваме, на какво се наслаждаваме и обичаме.

Жената ОВЕН, не се различава много от мъжът.

За нея също е важно да има ярко присъствие.
Тя обича силните и ярки аромати. Нейните съставки са смирна, подправки, амбър, мускус, тонка и карамфил. Парфюмът на жената Овен един кожено флорален и в допълнение има масло от ирис, масло от фракция ветивер, акорди от кожа
Аромътът се определя като Ориенталски, дървесен, пикантен, шипров.

 

 

Мъжът ОВЕН За него е важно да има ярък, топъл, интензивен и разпознаваем аромат.

Овенът обича силните и ярки аромати. Неговите съставки са основно канела, подправки, амбър, мускус, тонка и карамфил. Парфюмът на мъжът Овен един от най- мощните и тежки аромати и е съставен точно от тях но с добавка на кожа, кафе и дърво, а за загадъчност лека нотка на тонка и роза.
Аромътът се определя като Ориенталски, дървесен, пикантен, шипров.