Парфюм, създаден в Дубай за наша дизайнерка, хит сред потребителите в мрежата l

Истински бум предизвика парфюмът на дизайнерката Евгения Борисова. Интересът към парфюма се вижда и от социалните мрежи. Прави впечатление, че няма възрастова граница или пол за ценителите на луксозната стока. Много звезди също се радват на новата си придобивка.

Както написа самата Евгения в свой пост наскоро: Създадох го от най-висококачествени съставки без никакъв компромис в качеството и количеството. (Пример: 30-35%парфюм има само в най- скъпите нишови парфюми в света. Средното количество парфюм, който се поставя в нормалните парфюми, е 10-15% /колкото и да твърдят в реклами, че има вътре/. Затова при пръскане те се изпаряват на секундата, заедно със спирта) Парфюмът Eborisova parfum стои мазен при допир и дори да го напръскате на дланта си и да го разтриете между пръстите, ще видите разликата. Никакъв компромис с дизайна! Изработих го в Дубай, защото там имах възможност от необятен избор на дизайн, съставки и комбинации.


Средното количество парфюм, който се поставя в нормалните парфюми, е 10-15% /колкото и да твърдят в реклами, че има вътре/. Затова при пръскане те се изпаряват на секундата, заедно със спирта) Парфюмът Eborisova parfum стои мазен при допир и дори да го напръскате на дланта си и да го разтриете между пръстите, ще видите разликата. Никакъв компромис с дизайна! Изработих го в Дубай, защото там имах възможност от необятен избор на дизайн, съставки и комбинации.

Тя обещава да пусне по-малка бутилка до броени дни, за да стане достъпен за всеки и козметика към него.