Български дизайнер променя човешки съдби в ново риалити предаване

Най-новото риалити предаване в ефира на българската модна телевизия променя човешки съдби! Дизайнерът Евгения Борисова влиза в ролята на водещ на най-новия моден риалити формат “Моден дуел”.

 

Отражението в огледалото те плаши? Виждаш в него човек, когото не харесваш? Криеш усмивката си от срам? Или си забравил как да бъдеш красив и себе си?

 

С помощта на съвременната медицина и зъботехника, най-иновативните разкрасителни, подмладяващи и бюти процедури, с неподправено чувство за стил и малко помощ от гримьори и коафьори, Евгения Борисова ще ти върне самочувствието и ще ти помогне отново да заобичаш отражението в огледалото!

“Моден дуел” ще промени преобрази 5-ма от вас, а зрителите могат да следят промяната всяка седмица в ефира на Code Fashion TV.

 

В неделя в live епизода ще коментираме промяната със стилисти, гримьори, коафьори, светски гости и публиката в студиото.

Евгения Борисова е български дизайнер и се занимава професионално с мода вече 12 години. Притежава професионални дипломи за Десенатор или художествено оформление на тъкани и текстилни площи, Грим и козметика и Моден дизайн.

Носител е на редица награди в областта на модата – “Най-добър чуждестранен дизайнер” в Москва, “Най-добър дизайнер висша мода” на Code Fashion Awards и “Най-добър дизайнер на годината”.

Често получава въпроси като: Кой цвят ми отива?, Каква чанта и обувки да избера?, Какви бижута да сложа? Тази дреха стои ли ми добре?

Именно затова създава риалити проекта “Моден дуел” – предаването, в което ще говори за стила, модата, цветовете и тяхното съчетаване, етикета, фигурата и възрастта, храненето, козметични и естетични корекции и процедури, денталното здраве и най-вече за понятието красота.